Gourmeè jesen

Bučna juha s tartufi

Simfonija svežih in zrelih sirov z mostardami, tartufovim medom in poletnim sadjem

Popečene kapesante z burato, istrskim tartufom in sušenimi paradižniki

Carpaccio svežega brancina s kostanjevim medom in granatnim jabolkom

Gosja jetra z medom in belim tartufom

Jelenov carpaccio na rukoli s svežim sadjem in rezinicami Grana Padano

Tatarski biftek irske govedine "black angus" z maslenimi cvetki in popečenimi kruhki

Narezek za dva
Toskanski pršut in salama, klobasica divjega prašiča, lardo, meso iz tunke, ovčji sir, parmezan, olive, cvetovi kaper, pikantne polnjene paprike, hlebček iz krušne peči

Okrasek

"Pici"
toskanski špageti – s paradižniki datterini, burato in svežo baziliko

"Pici cacio e pepe"
toskanski špageti s svežim ovčjim sirom, poprom in oljčnim oljem

"Paccheri" iz Gragnana s svežim istrskim tartufom

Domači fini rezanci z rakovico

Jastog na domačih finih rezancih – za dve osebi

Rižota z istrskim tartufom, gamberi in pečeno kapesanto

Sipina rižota na črno

Okrasek

Morski list na žaru z rumenimi paradižniki "datterini" izpod Vezuva in belo polento s panceto

Hobotnica na žaru s popečeno z zelenjavo in mladim krompirjem

Brancin v soli ali z zelenjavo in krompirjem

Hvarski brancin na žaru z maslenim zeliščnim krompirjem

Hvarska orada na žaru s friarielli in maslenim krompirjem

Okrasek

Roastbeef irske govedine "Black Angus" na rdečem zelju ob krompirju v oblicah z bivoljo ricotto

Tagliata govedine "black angus " s popečeno poletno zelenjavo, krompirjem in tzazikijem

Biftek govedine "black angus" s portom in marsalo ob tartufovem pireju

Jagenčje zarebrnice z rožmarinom v vinski omaki ob žafranovem pireju

"Saltimbocca alla Romana"
Telečji medaljon s pršutom in svežim žajbljem v omaki iz marsale, ob popečeni zelenjavi in mladem krompirju

 

Piazza Margherita di Napoli
Pelati, mozzarella fiordilatte in bivolja mozzarella, svež paradižnik datterino in sveža bazilika

Pizza Piazza Portofino
Pelati, mozzarella fiordilatte in bivolja mozzarella in morski sadeži "na buzaro" – škamp, dagnje, hobotnica, lignji

Pizza Piazza Cortina
Pelati, mozzarella fiordilatte in bivolja ricotta, lardo, gamberi, friarielli, artičoke na žaru, črni poper, oljčno olje

Solata s tuninim carpacciom
Berivka in rukola, carpaccio tune, paradižniki datterini, kalčki, oljčno olje, limonin preliv

Okrasek

Solata s svežim hvarskim brancinom
Zelena solata in radič, hvarski brancin, datterini, limonine lupinice, pinjole, kalčki, nektarine

Solata z mladim ovčjim sirom
Berivka in rukola s popečenim mladim ovčjim sirom, pršutom, orehi, datterini, svežim sadjem in metinim prelivom

Solata s prekajenimi račjimi prsmi
Berivka in rukola s prekajenimi račjimi prsi, mladim sirom, rozinami, orehi in granatnim jabolkom

Solata s popečenimi govejimi pramenci
Berivka mix s pečenimi govejimi pramenci, svežim sadjem in gorčičnim prelivom

Toskanska solata
Berivka mix in rukola z bivoljo mozzarello, paradižniki datterini in toskanskim pršutom

Okrasek

"Millefoglie" s svežim sadjem

Panna cotta s kremo manga in pasijona

Čokoladni mousse na kremi iz manga in pasijonke

Ognjeni crème brûlée



 

Piazza • O.T.B. d.o.o. • Parmova 51 • Ljubljana. Tel.: 01 436 31 81
Odprto imamo: pon. do pet. od 10:00 do 23:00; sob. od 12:00 do 23:00; ned. in prazniki od 12:00 do 22:00