Čas tisočerih lučk

Jelenji carpaccio na belgijskem radiču z balzamično kremo, oljčnim oljem in rezinicami Grane Padano13,90 €
Gosja jetra (150 g) z medom in belim tartufom17,50 €
Popečene kapesante z burrato, istrskim tartufom in sušenimi paradižniki12,50 €
Carpaccio hobotnice na rukoli s sipinim prepečencem12,90 €
Ognjeni kakavovi "cappellacci"16,10 €
Polnjeni z jelenjim hrbtom, brusnicami, brinovimi jagodami in burrato ob pomarančno-ingverjevim prelivom
"Pici"13,60 €
Toskanski špageti z račjim ragujem, pomarančo in svežim tartufom
Solata s popečenimi rezinicami govedine "black angus", tržaškim in belgijskim radičem, hruško in orehi13,90 €
Jagnječja krača (počasi pečena na nizki temperaturi) s popečenim tržaškim radičem, šalotko in žafranovim pirejem25,90 €
Mlečni odojek (počasi pečen na nizki temperaturi) v peperončinovi omako ob krompirjevi tortici s popečeno panceto18,90 €
Svinjska rebrca v konfitu s popečenim krompirjem, kremnim zeljem, BBQ in jogurtovo omako12,60 €
Golaž divjega prašiča z brusničnimi njoki13,90 €
Pizza Piazza Cortina13,60 € – 14,10 €
Pelati, mozzarella fiordilatte in bivolja ricotta, lardo, gamberi, friarielli, artičoke na žaru, črni poper, oljčno olje
Pizza Piazza Aosta13,60 € – 14,10 €
Pelati, mozzarella fiordilatte, popečene rezinice govedine "black angus", na žaru pečene artčoke, friarielli in kapre, chutney rdeče čebule
Mille foglie s kandiranim sadjem in mandljevimi lističi5,30 €