Gourmeè menu

Bučna juha s tartufi
Okrasek
Carpaccio govedine "black angus" na rukoli z rezinicami Grane Padano
Gosja jetra (150 g) s tartufovim medom in svežim istrkim tartufom
Narezek za dva

Toskanski pršut in salama, klobasica divjega prašiča, lardo, ovčji sir, parmezan, olive, cvetovi kaper, pikantne polnjene paprike, hlebček iz krušne peči
Popečene kapesante z burato, istrskim tartufom in sušenimi paradižniki
Carpaccio svežega brancina s kostanjevim medom in granatnim jabolkom
Okrasek
"Paccheri" iz Gragnana s svežim istrskim tartufom
"Pici" – toskanski špageti z račjim ragujem, pomarančo in svežim tartufom
"Pici" - toskanski špageti - s paradižniki datterini, burato in svežo baziliko
"Pici cacio e pepe" – toskanski špageti s svežim ovčjim sirom, poprom in oljčnim oljem
Domači fini rezanci z rakovico
Jastog na domačih finih rezancih – za dve osebi (900 g do 1000 g)
Okrasek
Rižota z istrskim tartufom, gamberi in pečeno kapesanto
Sipina rižota na črno
Okrasek
Hvarski brancin na žaru z maslenim zeliščnim krompirjem
Hobotnica na žaru s popečeno z zelenjavo in krompirjem
 
Počasi pečena svinjska rebrca s popečenim krompirjem in rdečo zeljno solato ob BBQ in jogurtovi omaki
Biftek govedine "black angus" s portom in marsalo ob tartufovem pireju
Tagliata govedine "black angus" s popečeno zelenjavo, krompirjem in tzatzikijem
"Saltimbocca alla Romana"

Telečji medaljon s pršutom in svežim žajbljem v omaki iz marsale, ob popečeni zelenjavi in mladem krompirju
  
Piazza Margherita di Napoli
Mozzarella fiordilatte in bivolja mozzarella, paradižnikova omaka in koščki svežega paradižnika, oljčno olje, sveža bazilika
Piazza Portofino
Mozzarella fiordilatte in bivolja mozzarella, morski sadeži "na buzaro" – škamp, dagnje, hobotnica, lignji
Piazza Istria
Mozzarella fiordilatte, bivolja mozzarella, goveji carpaccio, svež istrski tartuf, rezinice parmezana, rukola, oljčno olje
Piazza Lajatico
Mozzarella fiordilatte, bivolja mozzarella, paradižnikova omaka, toskanski pršut, rezinice ovčjega sira, na soncu sušeni paradižniki, rukola, oljčno olje
Piazza Colonnata
Mozzarella fiordilatte, paradižnikova omaka, bivolja ricotta, lardo, artičoke na žaru, rukola, oljčno olje, zeleni poper
Piazza Etrusca
Mozzarella fiordilatte, bivolja mozzarella paradižnikova omaka, dimljena račja prsa, popečen tržaški radič, artičoke na žaru, rezinice parmezana, oljčno olje
Piazza Cortina
Pelati, mozzarella fiordilatte in bivolja ricotta, lardo, gamberi, artičoke na žaru, črni poper in oljčno olje
Piazza Trevigiana (bela pizza)
Mozzarella fiordilatte, bivolja ricotta, gamberi, popečen tržaški radič, na soncu sušeni paradižniki, oljčno olje, črni poper
Okrasek
Solata s popečenimi rezinicami govedine "black angus", berivko mix, svežim sadjem in gorčičnim prelivom
Solata sprekajenimi račjimi prsi, berivka in rukolo, mladim sirom, rozinami, orehi in granatnim jabolkom
Solata s popečenim mladim ovčjim sirom, berivko in rukolo, pršutom orehi, datterini, svežim sadjem in metinim prelivom
Toskanska solata

Berivka mix in rukola z bivoljo mozzarello, pardižniki datterini in toskanskim pršutom
Okrasek
Čokoladni soufflé s sladoledom in malinovim prelivom
"Millefoglie" s svežim sadjem
Panna cotta s kremo manga in pasijonke
Čokoladni mousse na kremi iz manga in pasijonke
Ognjeni creme brûlée