Čas tisočerih lučk

Jelenji carpaccio na vitlofu z balzamično kremo, hruško, oljčnim oljem in rezinicami Grane Padano
Gosja jetra (150 g) z medom in belim tartufom 
Popečene kapesante z burrato, istrskim tartufom in sušenimi paradižniki 
Carpaccio hobotnice na rukoli s sipinim prepečencem 
Rižota s tržaškim radičem, toskansko svežo klobaso in fondijem iz "Tolminca"
"Pici" 
Toskanski špageti z račjim ragujem, pomarančo in svežim tartufom
Ajdovi "pici" z jurčki, toskansko svežo klobaso, dimljenim sirom in kockami rdeče pese
Solata s popečenimi rezinicami govedine "black angus", tržaškim radičem, vitlofom, hruško in orehi 
File kovača na žaru s kremno omako belega tartufa ob popečenih tartufovih njokih 
Mlečni odojek (počasi pečen na nizki temperaturi) v peperončinovi omaki ob krompirjevi tortici s popečeno panceto 
Svinjska rebrca (počasi pečena na nizki temperaturi) s popečenim krompirjem, kremnim zeljem, BBQ in jogurtovo omako
Golaž divjega prašiča z brusničnimi njoki
Pizza Piazza Voltera 
Pelati, mozzarella fiordilatte in bivolja mozzarella, sveža klobasa, jurčki, popečen tržaški radič, oljčno olje
Pizza Piazza Cortina 
Pelati, mozzarella fiordilatte in bivolja ricotta, lardo, gamberi, friarielli, artičoke na žaru, črni poper, oljčno olje
Pizza Piazza Aosta 
Pelati, mozzarella fiordilatte, popečene rezinice govedine "black angus", na žaru pečene artčoke, friarielli in kapre, chutney rdeče čebule
Krema grškega jogurta s svežim sadjem in jagodnim crispijem5,30 €
Millefoglie s svežimi jagodami5,30 €